דף הבית / קבלה לעם / התפתחות רוחנית / קבוצה / הפצה / מהעולם שלנו לעולם הווירטואלי, ומשם לעולם העליון!

מהעולם שלנו לעולם הווירטואלי, ומשם לעולם העליון!

photo_rav_gh70_041.gif

שאלה: בזמן האחרון אתה מדבר על מעבר מהפצה רגילה של עיתונים להפצה דרך האינטרנט. האם זה אומר שאנחנו מפסיקים להוציא לאור עיתונים, מגזינים, תכניות טלוויזיה וכדומה?

תשובה: איננו משנים שום דבר באופן מיידי. כל תכניות ההפצה שלנו (הוצאה לאור של ספרים, עיתונים, סרטים וכו') נמשכות, אבל ההפצה באינטרנט הופכת בהדרגה למועדפת.

והנה הסיבות לכך:

  • הכרחי לקיום: הטבע, בדרגות הדומם, הצומח והחי מתוכנן לצרוך רק את ההכרחי לקיום ובשאר הזמן הוא נח.
  • צרכים נוספים (מותרות): בניגוד לחיות, חוץ מהשאיפה לספק את הצרכים הטבעיים (הבהמיים) של הגוף (מזון, בית, מין, משפחה), מופיע אצל האדם רצון לצרכים שמֶעֵבר להכרחיות (עושר, כבוד, תהילה, ידע), שאותם הוא מקבל מהחברה.

לכן האדם מוכרח לעבוד מעל להכרחיות כדי לרכוש את הצרכים המופרזים האלה, שהם בעצם צרכים לא שלו, אלא הם נכפו עליו על ידי החברה, וכדי לספק אותם לעצמו הוא מבזבז את רוב חייו, כשבדרך לזה הוא מעמיס על הרבה אנשים אחרים עבודה מיותרת.

  • מותרות – סיבה להשמדה עצמית: הטבע נברא באופן כזה, שהאיזון שלו נפגע, במידה והאדם לוקח ממנו יותר ממה שהכרחי לקיומו. לכן אנחנו עדים לשחיקה של הטבע ולמשבר הכללי.
  • חברה של צריכה נחוצה: הפתרון הוא ביחס סובלני של האנשים אחד כלפי השני – באהבה, כשלא יכפו על האדם רצונות ועבודה מיותרים, אלא רק כאלה ההכרחיים לקיומו. הזמן והמאמצים הנותרים יופנו להתפתחות הרוחנית של האדם – לקשר עם הבורא, כגמול עליון. זה מתממש בקשר יותר גדול בין האנשים (הנשמות), עד לאיחוד של כולם למערכת אחת של קשר הדדי ומלא הנקרא "נשמת אדם הראשון".
  • יצירת יחסים חדשים: המימוש של יחסים חדשים בין האנשים (נתינה, ערבות, אהבת הזולת) יתרחש בעיקר דרך רשת ה-( world wide web) WWW הווירטואלית, שתכלול בתוכה את כל האנשים כמשתמשים שלה.

רשת האינטרנט עצמה, במגוון שלה, תאפשר לכל משתמש לספק את כל צרכיו (לימוד, תקשורת, עבודה, מנוחה, צרכים פיזיולוגיים במידת מה…וכו'). אפילו עבודה הכרחית תתבצע בעיקר דרך האינטרנט. ורק לכמות קטנה של אנשים, שמועסקים בייצור ועבודות הכרחיות לקיום האנושות, תישאר עבודה מחוץ לרשת – WWW.

  • שינוי האדם: אם נצליח להעביר את כל הלימודים (השיעורים), ההוראה וההפצה, ומימוש התכנית לדבקות בבורא (ישיבות החברים, הידברות, קונגרסים) לסביבה ווירטואלית, ולמשוך לסביבתנו את כל האנושות, נוכל אז להחיות וליצור מחדש עולם בריא מבחינה אקולוגית, ולחנך מחדש את האדם.
  • מימוש: מאחר וכל הקשר באינטרנט בנוי על הרצון לתקשורת בין אנשים, אנחנו צריכים להציג את עצמנו בצורה רחבה ככל הניתן, כמוכנים לקשר עם כל המשתמשים העתידיים.

פיתוח חכמת הקבלה ברשת ה – WWW ראשון בסדר העדיפויות שלנו, ובאמצעותו אנחנו נביא את האדם לתחושה, לא של העולם שלנו או של עולם ווירטואלי, אלא לתחושה של העולם האמיתי – העולם העליון והבורא.

השאירו תגובה.

כתובת דוא"ל לא תוצגחובה למלא שדות מסומנים *

*

Pin It on Pinterest